پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

پرفسور هاری جان هوبنر از کشور کانادا با اشاره به برگزاری برخی نشست‌های مشترک بین اندیشمندان شیعی و مسیحی گفت: گفت‌وگو های انجام شده که برخی از آنها در قم صورت گرفت، به افزایش درک متقابل کمک کرده است.

به گزارش حوزه‌نیوز، وی در کنفرانس بین‌المللی ادیان و بیداری معاصر ابراز داشت: بر اساس تلاش‌هایی که موسسه بین‌المللی مطالعات اسلامی در حوزه علمیه قم داشته است، تاکنون گام‌های خوبی برای آشنایی ادیان و مذاهب از یکدیگر فراهم شده است.

وی با بیان اینکه گفت‌وگو یکی از راه‌های آشنایی و تفاهم‌ با یکدیگر است گفت:گفت‌وگوهایی به نتیجه می‌رسد که طرفین در بیان دیدگاه‌های خود صادق و صریح باشند و در عین حال به دنبال متقاعد کردن طرف مقابل برای پذیرش دیدگاه‌ خود نباشند.

این پرفسور کانادایی به نقش کلیدی آداب گفت‌وگو برای تعامل بین پیروان ادیان اشاره و تصریح کرد: برخی افراد و گروه‌ها از گفت‌وگو به عنوان یک تهدید یاد می‌کنند و از مفاهمه با پیروان سایر ادیان هراس دارند در حالی که در گفت‌وگو می‌توان با پرهیز از جدل‌های بی‌فایده، به مسئولیت‌های مشترک بپردازیم.

وی از صلح و عدالت به عنوان واقعیت‌های اجتماعی یاد کرد و گفت: می‌توان به موضوعاتی چون جهاد و شهادت از دیدگاه صلح نگاه کرد و در این صورت برای آن مفهوم اجتماعی و تئولوژیک تصور نمود.

هاری جان هوبنر درک صحیح از گزاره‌های دینی را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: تفاوت‌ها، خودش را در گفت‌وگو نشان می‌دهد اما باید این هنر را داشته باشیم که این تفاوت‌ها، هدف اصلی از گفت‌وگو را تحت‌الشعاع قرار ندهد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha